2013-12-19 19:55:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Minden kezdet nehéz

Napi horoszkóp december 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyén egy vita kellős közepébe csöppenve érkezhet. Még ne foglaljon állást addig, amíg nem látja tisztán a helyzetet. A düh és az érzelmek szinte tapinthatóak. Önnek megvan az az előnye, hogy hűvös maradhat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Érzékeny, sérülékeny és persze sértődékeny is lehet a mai napon. Valószínűleg már érzelmileg felspannolva érkezik a munkahelyére. Szerencsére ott most a hajsza ellenére is inkább a békesség az úr.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap a nagy megújulás, az új kezdet napja lehet az Ikrek jegyűeknek. Mintha önnél előbb fordulna meg a világ a fény felé. Már nem a sötétebb, hanem a fényesebb, ragyogóbb oldalát képes látni mindennek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy valami van a világon, amire ön igazán nehezen szánja el magát: az, hogy döntést hozzon kényes ügyekben. Különösen, ha a társkapcsolatát érinti, nehéz meghoznia. Szeret mindent inkább a társára bízni. De biztos, hogy az jó is önnek?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Csak ma ne fukarkodjon a dicsérettel, a jó szóval! A mai a majdnem legsötétebb nap, és önnek, mint a Nap földi képviselőjének kötelessége a fényt e napokon is fenntartani, hordozni. Hogy a szívekben is megszülethessen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, a munkahelyén (is) mások helyett kell dolgoznia, helytállnia. Közben a maga munkájával alig bír haladni. Zsörtölődő beletörődés helyett inkább hárítsa el az igazságtalannak ítélt feladatmegosztást. Álljon ki magáért!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet abba a hibába esni, hogy kapkodással próbálja meg utolérni magát azokban a feladataiban, amiket eddig elhanyagolt. Nem biztos, hogy ez a jó megoldás. Inkább maradjon ma bent tovább, ha jól akarja végezni a dolgát.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Minden kezdet nehéz. Ezt az örök érvényű igazságot most a saját életében kell megtapasztalnia. Lehet, hogy új feladattal, vagy jobb esetben valamilyen új hobbival próbálkozik. Nem lesz könnyű, de ettől ne keseredjen el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy rendbe tegye otthonát, és ezzel előkészítse a terepet a nagy ünnepnek. Önnek, bár nagyvonalú típus, mégis roppant fontosak a részletek. Egy porcica a fenyőfa alatt elrontaná az örömét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hűvös, borongós idő talán leginkább a Bak jegyűeket sújtja: ön amúgy is hajlamosabb a borúlátásra. Ezért jól teszi, ha a napját aprócska illatgyertyával fényesíti. Ha nem is szokása szoláriumba járni, ma kivételt tehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy kisebb megfázás kaphatja el, ami azonban a kelleténél jobban megviselheti, ha nem veszi már időben az elejét. Ha nem érzi magát jól, inkább maradjon ma ágyban. Nem lenne jó, ha az ünnepek alatt lenne nagy beteg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egész nap egy a szívének kedves személy hívását várja. De miért is nem megy elébe a dolognak? A közelgő ünnep amúgy is jó ürügyet szolgál arra, hogy bárkit, akit szeret a jókívánságaival felhívjon. És aztán ki tudja mi lesz belőle...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: